Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
България Общество Община Ловеч Политика Последни новини 

Мая Василева е новият заместник-изпълнителен директор на АСП

Изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане Румяна Петкова със своя заповед от днес, 22 май, назначи за свой заместник Мая Василева – началник отдел „Здравеопазване, социални и младежки дейности и спорт“ в Община Ловеч.

Мая Василева работи в Община Ловеч от 2004 година. Професионалната и реализация е чрез изпълнение на експертни и ръководни длъжности в администрацията.

Новият заместник-изпълнителен директор на АСП е сквалификация магистър по „Публична администрация“ с профил Икономика и управление в публичния сектор и бакалавър „Социални дейности“ от Великотърновскиуниверситет „Св.св.Кирил и Методий“,  бакалавър „Медицински фелдшер“  от Медицински университет – Плевен. Преминала е редица квалификационни курсове и специализации, свързани с подобряване на общинския капацитет и предоставянето на публични услуги за населението.

От 2016 г. е заместник-председател на Постоянната комисия по труда и социалната политика към Националното сдружение на общините в Република България и член на Постоянната комисия по здравеопазване. През последните две години активно участва в работни групи към Министерството на труда и социалната политика за изготвяне на Закона за предприятията на социалната и солидарна икономика, Планът за изпълнение на Националната стратегия за дългосрочна грижа и приетия през март тази година Закон за социалните услуги.

Related posts

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: