Ловеч Начало Област Ловеч Общество Политика 

Приемане на документацията и извънредна инвентаризация на активите в село Горан, община Ловеч

Днес се извърши предаване и приемане на документацията и извънредна инвентаризация на активите, заведени в село Горан, община Ловеч. Същата процедура бе извършена по-рано и в село Скобелево.

Причината е встъпването в длъжност на новите кметски наместници Петко  Петков и Сузана  Янчева. Процедурата стана с участието на досегашните титуляри Надежда Петкова и Милянка Петкова, както и с общинска комисия с председател инж. Тони Паричев, директор Дирекция “Административно-правно и информационно обслужване”

В заповедта на кмета Корнелия Маринова се сочат най-важните функции на кметския наместник – длъжностно лице по гражданско състояние, като съставя и подписва съответните актове, извършва адресна регистрация след предоставяне на съответните документи, издава удостоверения въз основа на регистъра на населението и други.

Както съобщихме по-рано, новите кметски наместници на 30 юни имаха среща с кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, която припомни, че за един кмет няма ден и нощ, няма празник и почивен ден, винаги трябва да е на разположение на хората.

Избрани новини

Leave a Reply