Ловеч Начало Област Ловеч Общество 

Стефан Вълдобрев покори ловешката публика със своята акустична версия на „Книга за песните“

Стефан Вълдобрев покори ловешката публика при представянето на своята акустична версия на „Книга за песните“ на 17 юни вечерта в  Художествена галерия „Проф. Теофан Сокеров“- Ловеч. С китара и книга, известният актьор изнесе покоряващ спектакъл от песен и слово. Освен че успя да развълнува публиката, той я накара да пее с него и даже да танцува.

„При мен първо дойде поезията още като ученик, после музиката, а по-късно театърът и най-накрая киното“, призна гостът. На срещата присъстваха и кметът на Община Ловеч  Корнелия Маринова  и заместник-кметът Венцислав Христов.

По-късно вечерта кметът Корнелия Маринова публикува пост във ФБ със следния текст:

„Стефан Вълдобрев – актьор, композитор, певец, режисьор, поет. Днес той представи пред възторжената публика в Ловеч своята първа книга с простото и непретенциозно заглавие “Книга за песните”. Да напише със същия успех Книга за филмите, Книга за театралните постановки, Книга за своите роли – с това публиката и нашата култура несъмнено биха били по-богати! Прекрасен!“

Книгата е увлекателен и искрен разказ за детството и зрелостта, както и затова как са се родили песни като „Холивуд“, „По-полека“, „Тази песен не е за любов“, „Обичам те, мила“ и други.

Припомняме, че на 11 май т.г. Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ изнесоха голям концерт по повод Празника на града.

„Ловеч е град с много положителна енергия, това се усеща още като влезеш в него“, каза пред публиката Стефан Вълдобрев.

Община Ловеч, пресцентър

Избрани новини

Leave a Reply

%d bloggers like this: