Ловеч Начало Област Ловеч Общество 

В Ловеч на 28 май предстои АРТ ФЕСТИВАЛ за детско и младежко творчество „New Stars“

Ловеч ще е домакин на АРТ ФЕСТИВАЛ за детско и младежко творчество„New Stars“ – НОВИТЕ ЗВЕЗДИ НА БЪЛГАРИЯ 2021 на 28.05.2021 г., петък. Началото е от 17.00 часа на откритата сцена в кв.“Вароша“. Ще се представят деца и младежи от 4 до 18-годишна възраст от всички сфери на изкуството от Ловеч, както и гост-изпълнители от околните области. Участие са заявили над 40 изпълнители от всички жанрове.

Организатори са НЧ „Бяла Анаста 2016“, Модна къща „Перлита“, с финансовата подкрепата на Община Ловеч, спечелена на конкурсен принцип по програма „Младежки дейности“.

АРТ ФЕСТИВАЛ за детско и младежко творчество„New Stars“ -НОВИТЕ ЗВЕЗДИ НА БЪЛГАРИЯ 2021,  е с конкурсен характер.

Арт фестивалът ще даде възможност на децата и младежите  да покажат своите таланти и ще им помогне да сравнят своите възможности и ниво на подготовка. Това ще им даде амбиция за развитие. Откриване на нови таланти е най-високата цел на „Арт фестивала“.

В регламента на АРТ ФЕСТИВАЛ „NEW STARS“ са заложени следните творчески направления:

Инструменталисти, Танцово изкуство и Вокално изкуство.

Допуска се участие на индивидуални изпълнители, дуети, групи.

В категория „Вокално изкуство“ могат да участват изпълнители на поп и джаз, естрада, народни песни и др. (Изрично се забранява изпълнение на „чалга“).

В категория  „Танцово изкуство“ могат да участват изпълнители на народни танци, модерен балет, класически танци, характерни танци.

В категория „Инструменталисти“ могат да се представят индивидуални изпълнители и групи.

Жури, съставено от компетентни специалисти във всяка от областите, ще оценява участниците. Във всяка категория ще бъдат определени: победител, 2-ро и 3-то място, които ще получат медали и грамоти. Ще бъдат присъдени и специални награди. Фестивалът има амбицията да прерасне в ежегоден национален форум.

Записване за участие:

artfestlovech@gmail.com

или тел. 0878 672 280

Избрани новини

Leave a Reply