Ловеч Начало Област Ловеч Общество 

Коледно поздравление от кмета на Община Ловеч

Уважаеми съграждани!

Днес, в навечерието на Рождество Христово, отправям към Вас най-искрените си пожелания за една много весела Коледа и за прекрасни новогодишни празници.

Това е времето и  да покажем, както нашата любов към близките, така и нашето съчувствие и помощ към нуждаещите се. Всички ние излизаме от година, поднесла ни много непредвидени предизвикателства и трудности. Научихме ценни уроци, които ще помним до край в нашия живот. Пандемията ни нанесе много удари, дадохме скъпи жертви, които няма да забравим. Водим битка, макар и срещу невидим враг. Но ще се справим. Друга алтернатива няма.

И през новата година Община Ловеч ще продължи да предоставя качествени услуги в нашата общност. Вратите ни остават отворени за всички, които имат идеи как администрацията да работи още по-добре.

Ще продължат инвестициите в инфраструктура, предстои мащабен ремонт в кв. „Младост“. Да не забравяме, че през 2021-ва очакваме АМ „Хемус“ да стигне до Ловеч. Това ще е началото на нов етап за целия регион.

Ще продължим да насърчаваме всички идеи и усилия за силна икономическа среда. Ще се борим с бедността, ще търсим покрив за всеки един бездомен.

Ние продължаваме да държим на силното лидерство в общината, в населените места, в Общинския съвет и виждаме, че усилията дават резултат.

Това са нашите непоклатими приоритети за Новата година.

Уважаеми съграждани, приятели, нека да кажем топли думи на най-близките си хора, с които сме се събрали. Да отправим още по-сърдечни послания към роднини и приятели, които са далеч от нас в тези празнични дни поради санитарните ограничения.

Като знаем колко много добрини бяха сторени през отиващата си година, колко трудности преодоляхме, вярвам, че следващата ще бъде много по-добра. Със събраната енергия, с получения опит и натрупаната сила, със сигурност 2021 година ще е по-успешна.

Желая Ви крепко здраве, мир и благополучие, спокойни семейни часове и нека  има светлина и в очите, и в сърцата!

Избрани новини

Leave a Reply