Начало Област Ловеч Общество Троян 

Лечебните заведения и в Троян се нуждаят от подкрепата на медицински лица и на доброволци за санитари и за дезинфекция

Временният оперативен щаб за борба с коронавирус намира за необходимо медицинските лица, които няма да работят в училищата и детските заведения до 21.12.2020 г., съгласно гласуваните от Министерски съвет днес нови противоепидемични мерки, да се включат в работата на двете троянски лечебни заведения (МБАЛ и СБАЛББ) и да подпомогнат персонала, който вече е в недостиг и е изключително претоварен и изморен.

Лечебните заведения имат нужда и от доброволци за санитари и за дезинфекция, което означава, че може да се включат и хора без медицинско образование, които искат да помогнат.

Лечебните заведения ще подсигурят на медицинските специалисти и доброволците пълен комплект лични предпазни средства за тяхната безопасна работа, както и график, по който могат да се включат – почасов или на пълна смяна, според техните предпочитания и възможности.

За повече информация и включване в работата като доброволци, може да се свързвате директно с Валентина Даскалова на телефони: 070014721; 0878901853.

Подкрепата Ви за лечебните заведения и работещите в тях медици ще облекчи работата на болниците и ще подпомогне лечението и спасяването живота на хора, засегнати от COVID-19.

 

Избрани новини

Leave a Reply