Начало 

Народният представител Иван Миховски стана татко за втори път

На 6 март малко преди 15 ч. съпругата му Даниела го дари със син. Малкият балканджия всъщност дойде на този свят със завидните 3,900 кг и ръст 52 см.
Миховски, който е главен инициатор за създаването на общинския фонд за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми в Троян още докато бе общински съветник там, има вече две дечица, и двете зачетани ин витро.
Каката Кристияна се роди преди 5 години и зарадва рода Миховски с лъчезарната си усмивка. Днес, малкият Никола проплака в столичната МБАЛ „Надежда” под вещото ръководство на д-р Ташков и неговия екип.

Иван Миховски е сред най-големите поддръжници и благодетели на фондация „Искам бебе”, създадена и ръководена дълги години от Радина Велчева, която той определя като своя сестра. И днес Радина бе до Миховски, за да го подкрепя във вълнуващите мигове.
„Само до преди минути се чудех дали някога ще мога да обичам някого повече от дъщеря ми КРИСТИЯНА! Сега държа НИКОЛА в ръцете си и плача. Плача като истински мъж. Като един истински балканджия! С огромни сълзи. И не се срамувам да ви го кажа! Плача от усещането как някой, сякаш с вълшебен нож, реже бащиното ми сърце на две и раздели тази – не със думи обвита Любов – на две равни части”, написа развълнуван в личния си фейсбук гордият татко. Той пожела на новородения си син да е здрав и да е достоен българин.
”И се сещам за онова велико откритие на дедите ми, че най-огромният подарък, който един баща може да даде на сина си, е да обича безмерно майка му! Диде, благодаря ти, че напълни къщата ни с деца! Целувам те, любов моя!”, написа още Миховски.

Избрани новини

Leave a Reply