Начало Област Ловеч Тетевен 

Община Тетевен за поредна година бе домакин на фестивала „Здравей, Здраве!“

На 12 и 13 юни в Тетевен се проведе 5-то издание на фестивала „Здравей, здраве!“. Фестивалът бе организиран от фондация „Идея Вита“ и Инициативен съвет – гр. Тетевен, с подкрепата на Община Тетевен. Основната тема на събитието тази година бе „Заедно с природата“. То бе открито от кмета на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, която поздрави участниците и присъстващите на форума.

За мен е удоволствие да Ви приветствам по случай откриването на 5-то издание на фестивала „Здравей, здраве!“. Изключително ми е приятно, че нашият град за пореден път е домакин на това събитие, което насърчава популяризирането на здравословен начин на живот във всичките му аспекти, каза д-р Бояджиева. Тя пожела на организаторите на фестивала да имат все същото желание, ентусиазъм и професионализъм при реализирането на това значимо събитие

Фестивалът премина през разнообразна програма, като и двата дни започнаха с паневритмия. Бе представена Детска здравословна изложба, проведе се и дискусия под надслов „Добродетелите – Пътят на две книги“. Организаторите бяха подготвили кулинарен кръжок за деца с приказка, както и музикален кръг. Краят на първия ден бе сложен с разходка сред природата, а на следващия всички желаещи имаха възможността да наблюдават спектакъла „Божественото колело“.

Целта на фестивала е да популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти, както и да стимулира използването на здравословни стоки и услуги.

Избрани новини

Leave a Reply