Луковит Начало Област Ловеч Общество 

ОИЦ-Ловеч с публично информационно събитие на открито в Луковит на 9 юни

Областен информационен център – Ловеч кани всички заинтересовани лица, представители на общинска администрация, читалища, бизнес, земеделски производители и граждани на публично информационно събитие на тема „Възможности за кандидатстване по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. и новият интегриран териториален подход по Програмата за развитие на регионите през периода 2021 -2027 г.“, което ще се проведе на открито, в град Луковит, на централния площад, пред сградата на общинската администрация, на 9  юни 2021 г. /сряда/, в часовия диапазон 10:30 – 12:30 ч. Това съобщава на сайта си Община Луковит.

Екипът на ОИЦ – Ловеч ще предоставя информация относно актуалните и планираните до края на годината процедури за финансиране на земеделски производители и потенциални бенефициенти по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. и ще популяризира бъдещите възможности за участие на общината, бизнеса, НПО, гражданския сектор и други заинтересовани лица в концепции за интегрирани териториални инвестиции, целящи да допринесат за икономическото развитие на територията, които ще бъдат финансирани чрез Програмата за развитие на регионите 2021 -2027 г.

При проявен интерес от потребители на услугите на Центъра ще им бъде предоставена информация под формата на печатни материали по Програмата за развитие на селските райони, както и ще бъде разпространена информация за потенциални възможности по оперативните програми, съгласно актуалните за кандидатстване процедури.

Избрани новини

Leave a Reply