Начало Спорт Тетевен 

„Тетевен Волей“ на 12 години

нес Волейболен клуб „Тетевен Волей“ отбелязва своята 12-та годишнина от създаването си.

За този не малък период, клубът постигна много, като развитието му минаваше през възходи и падения.

Днес, от призмата на времето, можем да кажем смело, че клубът е пример във волейболните среди, като успешен проект създаден от абсолютната нула и достигнал върховете във волейболна България.

Днес, навръх рожденния ни ден, ние имаме нов повод за гордост, който ще споделим с вас: волейболната ни школа тръгва по нов път, като ще се опитаме през следващите няколко години да акцентираме върху селектирането на таланти от цялата страна, с цел изграждането им като високоразрядни състезатели.
Успоредно с това, мъжката ни формация ще има честта, след лека пауза, отново да бъде част от елита на българския волейбол – НВЛ Суперлига, като през есента ще стартираме сезона в квалификационна група с Нефтохимик Бургас, ЦСКА София и Дунав Русе.

Амбицията ни е, заедно с вас и вашата подкрепа да изградим този нов цикъл на развитие на една здрава основа и той да бъде значимо успешен.
За целта в следващите дни ще Ви предложим, освен една интересна презентация за всичко постигнато до тук, така и няколко различни варианта, с които всеки от вас – нашите партньори, фенове, приятели и съграждани, да може да ни подкрепи във всеки един момент, според възможностите и желанието си.

Вярваме, че това което правим е важно за всички нас, важно е за децата на България, важно е за самочувствието ни като нация и изграждането на здрави и успешни хора.

Важно е, защото „Заедно можем повече!“

Благодарим ви за тези дванадесет години радост и възход!

Избрани новини

Leave a Reply